Stavgangstrening

kr 1.700kr 2.400

Bli med i den store gruppen stavgjengere som går med utgangspunkt fra parkeringsplassen på Midtstuen. Treningene består av oppvarming, intervaller, instruksjon i stavgang og uttøyningsøvelser.

Nullstill
 

Beskrivelse

Vårt orginale stavgangstilbud fortsetter som vanlig med fire faste ganger i uken! Tilbudet på torsdager faller ut i vintermånedene. Bli med i den store gruppen stavgjengere som går med utgangspunkt fra parkeringsplassen på Midtstuen. Treningene består av oppvarming, intervaller, instruksjon i stavgang og uttøyningsøvelser. Vi trener samlet og siden vi går med staver får alle et godt utbytte av treningen uansett nivå. Vi sees på parkeringen!

Klippekort á 10 oppmøter kr 1700
Klippekort á 20 oppmøter kr 2400

NB ingen treninger på fridager for Osloskolen.
Klippekort fra 2017 må brukes opp inne 2017 og kan ikke benyttes andre å

 

Mandag

09:30 – 10:45 – Midtstuen, Parkeringsplassen

18:00 – 19:15 – Midtstuen, Parkeringsplassen

 

Torsdag

09:30 – 10:45 – Bogstad Badeplass

 

Kristiansen Teknikken – Nordic Walking

Vi har med våre kunder også vært involvert i et forskningsprogram ved Norges Idettshøgskole (NIH). Man var interessert i å finne effekten av vår Nordic Walking teknikk sammenlignet med vanlig gange uten staver. Målingene ble gjort med avansert laboratorieutstyr under gange nedover, flatt og i motbakke. Resultatene var mer eller mindre sensasjonelle, det har aldri vær målt så høye energiforbruk under Nordic Walking.

I gjennomsnitt var energiforbruket 67% høyere enn vanlig gange. I gjennomsnitt var energiforbruket 67% høyere enn vanlig gange. Enkeltmålinger viste opp til 120% høyere forbruk.Like interessant var den subjektive vurderingen av komfort eller ubehag under forsøkene. Gjennomsnittsvurderingen ble en 3′er. Skalaen gikk fra 1 til 10, der 1 var veldig lett til 10 som var veldig hardt. Her belastet man nesten maksimalt, men følte ikke det var så hardt.