Stavgangstrening

kr 2.500kr 4.500

Bli med i den store gruppen stavgjengere som går med utgangspunkt fra parkeringsplassen på Midtstuen. Treningene består av oppvarming, intervaller, instruksjon i stavgang og uttøyningsøvelser.

Nullstill
 

Beskrivelse

Oppstart høstsesongen 2019  er mandag 19/8

Trene  EN gang pr. uke: kr. 3000 (Høstsesong)
Trene TO ganger pr.uke: kr. 4500 (Høstsesong)

Vårt orginale stavgangstilbud fortsetter som vanlig med tre faste ganger i uken! (Bare mandager i vinterhalvåret) Tilbudet på torsdager faller altså ut i vintermånedene. Bli med i den store gruppen stavgjengere som går med utgangspunkt fra parkeringsplassen på Midtstuen. Treningene består av oppvarming, intervaller, instruksjon i stavgang og uttøyningsøvelser. Vi trener samlet og siden vi går med staver får alle et godt utbytte av treningen uansett nivå. Vi sees på parkeringen!

NB ingen treninger på fridager for Osloskolen.

Mandag

09:30 – 10:45 – Midtstuen, Parkeringsplassen

 

 

Torsdag

09:30 – 10:45 – Bogstad Badeplass 

 

Fra høsten 2019, deler vi stavgangsåret i 3 semester
med pris pr periode. Velg om du vil være med 1 eller 2 ganger i uken på høst og vårsemesteret.

Høstsemester: fra og med 19/8 – til og med 19/12
(3000 en gang i uka, to ganger i uka 4500)

Vinter: fra og med 6/1 – til og med 16/3 (kr.2500)

Vårsemester: fra og med 23/3 – til og med 18/6
(2500 en gang i uka, to ganger i uka 4000)

 

Kristiansen Teknikken – Nordic Walking

Vi har med våre kunder også vært involvert i et forskningsprogram ved Norges Idettshøgskole (NIH). Man var interessert i å finne effekten av vår Nordic Walking teknikk sammenlignet med vanlig gange uten staver. Målingene ble gjort med avansert laboratorieutstyr under gange nedover, flatt og i motbakke. Resultatene var mer eller mindre sensasjonelle, det har aldri vær målt så høye energiforbruk under Nordic Walking.

I gjennomsnitt var energiforbruket 67% høyere enn vanlig gange. Enkeltmålinger viste opp til 120% høyere forbruk.Like interessant var den subjektive vurderingen av komfort eller ubehag under forsøkene. Gjennomsnittsvurderingen ble en 3′er. Skalaen gikk fra 1 til 10, der 1 var veldig lett til 10 som var veldig hardt. Her belastet man nesten maksimalt, men følte ikke det var så hardt. Vi har de siste årene også introdusert noen nye staver med pumpefunksjon, BungyPump stavene gir en enda høyere treningseffekt enn faste staver.