Vinterløping

kr 3.000

Mandager igjennom hele vinteren vil det være mulighet for å være med på vinterløping. Nytt av året vil det bli to grupper, en for «ferske» løpere og en for «viderekommende». Dette vil si at alle har en mulighet for å føle mestring og fremgang. Begge gruppene er lagt opp likt med oppvarming, intervaller, nedjogging og enkle øvelser (styrke samt tøying) tilslutt. Det kan være lurt å skaffe seg hodelykt og brodder/piggsko.
Nullstill
Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Oppstart for de to gruppene med vinterløping er 12/11 fra Skøyen Skole. Gruppen for «ferske løpere» starter 19:00
Den vanlige gruppen starter 19:45

Dersom du har en gruppe å løpe sammen med når du trener intervall vil du garantert føle det er lettere å ta ordentlig i. Treningsutbyttet og trivselen øker av å slite litt sammen andre. Ingrid Kristiansen legger opp til et sett intervaller med en naturlig progresjon gjennom vinteren. Treningene er lagt opp til å fasilitere ulike formnivå, men vi anbefaler at du regner deg selv som i god form, men at du er fullt klar over at du har forbedringspotensial for å delta i gruppen som starter 19:45! Gruppen som starter 19:00 er for «ferske løpere» og her trenger ingen være redde for at det går for fort! Marte legger opp til et inkluderende opplegg som får deg i form!

Tid:
Mandager 19:00 – 20:00 – Skøyen Skole, Frognerparken
Mandager 19:45 – 20:45 – Skøyen Skole, Frognerparken
Løpetreninger hver mandag fra 12/11 t.o.m 25/02 utenom skoleferier og helligdager.

Når:
Mandag 12.11.18 – 25.02.2019
(ingen treninger i juleferien og vinterferien)
Kl. 19.00 for «ferske» løpere  – Skøyen Skole, Frognerparken
kl. 19.45 for «viderekommende»  – Skøyen Skole, Frognerparken
Hvorfor: 
Intervalltrening er en effektiv og morsom måte å trene sammen med andre på. Du vil garantert få en morsom opplevelse, og en fin progresjon i egen trening.