Bedriftsoppdrag

Vi kan tilby mange typer aktiviteter for næringslivet.

  • Foredrag og seminarer
  • Kick off og spesielle markeringer med innlagt fysisk aktivitet og deltakelse
  • Gruppetreninger i stavgang, løping, langrenn, trugegang og SUP

Nordic Walking

Flere bedrifter kjøper nå et antall  klipp for sine ansatte i stavgang. De ansatte kan da stille opp på våre vanlige treninger som normalt går flere ganger i uka, og enkelte bedrifter har en fleksibel løsning der de ansatte kan velge mellom å delta på Nordic Walking treninger eller løpetreninger. Skulle det være ønske om spesielle opplegg med mindre grupper har vi lang erfaring med dette, ta kontakt for mer informasjon.

Snowshoeing

Truger er et relativt kjent begrep for de fleste, men aktiviteten er relativt ny og lite utbredt her i Norge foreløpig. Vi kan tilby truger for 20-30 personer samtidig. Her har man en mye lavere terskel når det gjelder å få med folk til å delta. Her trenger du nemlig ikke kunne noe, kan du gå så kan du truge. Ingen prestasjonsterskel som skal overvinnes, dette er enkelt og ingenting å lære. Man avgjør videre selv hvor aktiv man vil være på trugene, om man bare vil rusle lett omkring eller om man vil løpe, hoppe eller leke.

Løping

Enkelte bedrifter ønsker for eksempel å forberede seg litt mer til Holmernkollestafetten. Vi avtaler da et antall  treninger der de ansatte møter opp for å få tilrettelagt f.eks intervaller som passer med de forskjellige etappene i stafetten. Ønsker dere å utvikle kondisjonen har vi spisskompetansen i utholdenhet i varigheter fra 4 minutter til flere timer.

Langrenn

Vi har flere bedrifter som tilbyr sine ansatte langrennskurs. Vi har da egne opplegg for disse bedriftene der de ansatte får innføring i klassisk langrennsteknikk kombinert med intervalltrening. Slike opplegg har mange ekstra goder for de ansatte, det er en fin måte å møtes på i fritiden og gode treff i en prosess med å bygge et lag eller teambuilding.

Kontakt Ingrid Kristiansen på 95076130  for mer informasjon. Kontaktskjemaet for mail finner du på kontakt siden.