En fantastisk sesong på SUP

Årets nyeste treningsform for oss var Stand Up Padling (SUP), en fantastisk trening for alle oss som trives med å bruke kroppen på sjøen. Vi har i mer enn 15 år padlet i kajakk og har likt det, men i år ble vi bitt av den nye padlemåten hvor vi står på et SUP brett og padler med en lang åre. [quote float=”right”]Fantastisk flott trening for hele kroppen[/quote] Fantastisk flott trening for hele kroppen. Nå i høstferien avsluttet vi en flott sesong i noe rufsete vær med SUP brettene våre. Vi kledde oss i våtdrakt slik at vi kunne falle i sjøen (har bare falt i vannet et par ganger i hele år), men det gikk flott denne gangen også. Etter at vi har talt opp km på brettene våre i sommer/høst har vi padlet 420 km og vi har brukt våre vanlige kajakker i 430 km. Padling er en flott måte å trene opp overkroppen til skisesongen så nå er vi rustet til mange fine km på ski.

Vi arrangerer Introduksjonskurs i Stand Up Padling (SUP) høsten 2012 i samarbeid med SUP.no!

[button link=”http://www.ingridkristiansen.com/nettbutikk/kurs-stand-up-padling-sup/” color=”#f9a01b” text=”dark”]Bli med på SUP Kurs![/button]