Flotte løpeforhold på Bygdøy i dag (10/1)

Vinteren ser ikke ut til å komme denne uka heller så i dag drog jeg ned til Bygdøy for å prøve joggeskoene (uten pigger). Da jeg regnet med at all is og snø var borte der nede. I år blir løpeturene  oftere enn vanlig på vinteren for mitt vedkommende pga. snømangel. Jeg elsker å gå på ski fordi jeg synes det gir en flott trening/trim for hele kroppen. Variasjonen er noe som passer godt for meg , jeg løper ute, løper på mølle og  går flotte skiturer. Padleturer i kajakk eller på SUP – brett frister jo også nå på disse flotte dagene med blikkstille sjø og varme i lufta. Kanskje jeg får meg noen  turer på fjorden de nærmeste dagene.

2012-10-14 18.27.16

Ja, når vinteren uteblir er det bare å være kreativ å finne på andre måter å trimme/trene på. Jeg er et typisk ute menneske, været skal være veldig dårlig for at jeg velger trening inne. Skal du ut å løpe i dag eller i løpet av helga så anbefaler jeg virkelig en tur på Bygdøy, der kan du velge å løpe på stier eller på grusveier. Hvor langt du ønsker å løpe er helt opp til deg selv, der kan du løpe alt fra bare noen få km til mer enn 10 – 12 km. Fantastisk flott var det i alle fall i dag. God tur !!