EGO Superegg

logo2 

EGO Superegg er et norskt kosttilskudd som jeg og en rekke gode og lovende  utøvere i Norge benytter. EGO Sports Nutrition AS som produserer EGO er et selskap med sterkt engasjement innen ren , naturlig og helsebringende næring. I EGO sportstilskudd vil du kun finne naturlige ingredienser, fremstilt på en skånsom måte for å best mulig bevare næringsinnholdet i sluttproduktet. Jeg har prøvd produktet i mange år før det kom på markedet og jeg føler at dette er et meget godt produkt for meg. Jeg har en aktiv hverdag og er blitt en “gammel dame”, jeg trenger litt ekstra energi tilførsel for å greie å gjennomføre min aktive hverdag. Jeg vil anbefale dere å prøve produktet. Jeg er sikker på at dere vil føle som meg, din aktive hverdagen blir lettere og vil gå som en lek.

Fordeler med EGO Superegg:

– EGO opprettholder god muskelfunksjon;
– EGO gir bedre immunforsvar;
– EGO inneholder den unike ingrediensen Young Tissue Extract som bidrar til;

  1. Bedre restitusjon etter trening;
  2. Bedre forutsetning for å bygge muskelmasse;

Ingredienser i EGO

  • Young Tissue Extract er et ekstrakt fra befruktede, delvis rugede egg. Young Tissue Extract inneholder typisk en sammensetning av 80-82% naturlige aminosyrer.
  • Ekstraktet inneholder også andre næringskomponenter som er viktige for å danne nytt liv.
  • Vitamin D er fettløselig og dannes hovedsakelig i kroppen når man er ute i sola. Få matvarer inneholder vitamin D, og det kan derfor være viktig å få ekstra tilskudd av vitaminet.
  • Selen er et grunnstoff som er livsnødvendig som sporstoff, dvs. i veldig små mengder.

For å bli bedre kjent med EGO Superegg så se her.