Mølleøkt som kan passe deg?

De siste dagene har jeg hatt noen flotte skiturer på den herlige snøen som har kommet. Et par trugeturer har jeg også hatt de siste 3 – 4 dagene og det gir også en fin variert aktivitet. Spesielt gir det flott trening for hofteleddsbøyerne. En trugetur gir ikke minst en fantastisk frihetsfølelse å ”bushe” gjennom vinterlandskapet i den farten en ønsker.

Har du ikke prøvd å gå/løpe på triger kan jeg virkelig anbefale det.  I dag var det vanskelige løpsforhold ute og jeg prøvde en progressiv langtur som jeg ikke har prøvd før. Den økta synes jeg var fin og ikke minst morsom, samme farten ikke mer enn 1 km, så her var det ikke muligheter for å ”sovne” under treninga.

Jeg har derfor lyst til å dele den med dere. Kanskje dere også vil få en fin opplevelse på mølla om dere prøver denne økta. Synes du jeg startet litt fort kan du bare starte i en annen utgangsfart om du synes er OK og øke like ofte og mye som meg, men skal du løpe 12 – 13 km avslutter du på en annen hastighet enn meg. Det samme kan dere som ønsker å avslutte fortere enn jeg gjorde. Dere starter i litt raskere tempo. Men jeg anbefaler dere alle og holde pulsen under terskel pulsen din.

Lykke til!!

Hastighet                Avstand

5.20 min/km          1 km

5.15 min/km           1 km

5.10 min/km           1 km

5.05 min/km            1 km

5.00 min/km            1 km

4.55 min/km             1 km

4.50 min/km             1 km

4.45 min/km              1 km

4.40 min/km             1 km

4.35 min/km              1 km

4.30 min/km              1 km

4.25 min/km              1 km

4.20 min/km              1 km

Jogg ned i 10 min på valgt hastighet

Ønsker du råd og veiledning på løping,så kom på en PT – time hoss meg! Jeg skal love deg at jeg skal motivere og inspirere deg!!