Har du lyst til å bli en bedre løper ?

 

Ingrid kristiansen løpegruppe

Være med i en løpegruppe (ikke for stor) der du får god oppfølging på ditt nivå av selveste Ingrid Kristiansen en av Verdens beste langdistanseløpere gjennom tidene. Jeg opplever at mange blir litt redde når det er selveste jeg som skal lede treningene, da kan jeg trøste deg med at jeg ser alle på det nivået de er på og gir deg tilbakemeldinger som akkurat du trenger. Der er det løpere på flere nivåer og alle har forskjellige mål med treningen sin.

Jeg (Ingrid) er treneren og jeg gir råd om trening, løpeteknikk, hvordan komme i form til forskjellige løp med mer. Vi holder til i Frogneparken fra 16/8 og til midten av november. Du kan velge å være med en eller to ganger i uka. På treningene legges det opp til intervalltreninger som er tilpasset deltakerne.

Alle treninger blir en variasjon over samme tema, intervaller: Korte, lange, fartslek, bakkedrag med mer. Jeg kan love deg en variert  program som gjør løpetreningen mer morro og som gir deg stor fremgang. Vi har også en gruppe for mer uerfarne løpere den gruppa er det en annen i Team Kristiansen som har nemlig Marte som har master i folkehelse og som har lang erfaring med gruppetreninger. Denne gruppa kalles “ferske løpere” og har samme oppbygging på treningene.

Meld deg på da vel!!
http://www.ingridkristiansen.com/nettbutikk/