Hva er oppskriften på å bli en vinner?

 6Vinner

 

En vinner må ha mange egenskaper. Og de fleste vinnere har mange av de samme egenskapene. Selv ble jeg til slutt en vinner i min idrett og det skyldes nok mange års trening i min idrett, løping og ikke minst at jeg hadde tro på det jeg gjorde. Jeg konkurrerte mye fordi jeg syntes det var gøy og utfordrende med konkurranser.

Jeg var ikke redd for å tape, selv om jeg selvfølgelig likte bedre å vinne. Det er en meget viktig egenskap for å bli en skikkelig vinner. Jeg tror også at for å bli en skikkelig vinner må man trene mest på sine svakheter, ja ikke minst innrømme de svakhetene man har.

 

Her er 7  av mine tips på hvordan man kan bli en vinner:

  1. En skikkelig vinner, tåler motgang og tap.
  2. En vinner kan bruke enkelte konkurranser som trening, man trenger ikke vinne alle konkurransene. Bare man vinner de viktigste
  3. En vinner trener også mentalt, ser for seg selv i vinner posisjoner (Toppen av seierspallen)
  4. En vinner lever i balanse, gjør ting i livet enkelt. Blir ikke ”vippet av pinnen” når ting ikke skjer etter planen
  5. En vinner kjenner sine svakheter og trener spesielt på de.
  6. En vinner takler opp/nedturer på samme måte. Med et smil.
  7. En vinner har tanker/visjoner om å prestere bedre enn noen har gjort før. En vinner sier: ”Jeg kan!”