Forord til artikkelserien ”sprek hele livet”

Vi i Team Kristiansen er fysisk aktive nesten hver dag hele året.(Det gjelder stort sett alle som er med i Team Kristiansen Ingrid Krisiansen, Arve Kristiansen, Sondre Kristiansen,Marte Kristiansen, Gaute Kristiansen og Thor Kristian Øvergaard) Ikke fordi vi føler at vi må, eller fordi en eller annen ekspert sier at det er bra for oss, men fordi vi synes det er gøy! Om sommeren driver vi med stavgang, løping, sykling, padling og SUP (stand up padling) og om vinteren går vi på truger, løper og går ski alt etter som vi får lyst. Aller best har vi det om vi kan dele disse aktivitetene med andre ute i naturen.

Gjennom treningsgruppene og PT – kundene våre er vi daglig i kontakt med mennesker som ønsker å komme i bedre form. Stadig oftere opplever vi å få spørsmål som viser at det som burde være så enkelt – å leve et normalt, sunt liv-,har blitt problematisk for mange.

Det er nemlig ikke lett å vite hva man skal tro når media stadig formidler kompliserte og motstridende påstander om hva som er sunt og ikke. Ikke rart at mange kvier seg for å endre livsstil !

I min artikkelserie her på nettsiden min vil jeg derfor dele mine/våre gode erfaringer innen trening og livsstil med deg. Vi kan ikke tilby noen vidunderkur som gjør deg sprek og lykkelig i en fei – det finnes ikke, selv om noen vil ha deg til å tro det – , men vi kan tilby kunnskap og gode råd som vil være til hjelp når du bestemmer deg for å endre livsstilen din. Det trenger ikke å være så vanskelig !

Målet mitt med artikkel serien er først og fremst å gi deg de samme positive følelsene for temaet som vi har, slik at du får lyst til å være fysisk aktiv – hele livet.

Lykke til, hilsen oss i Team Kristiansen
Trenger du råd og veiledning ta kontakt med oss i Team Kristiansen, vi hjelper deg gjerne!!