Skyller te bort stølheten?

 index

Jeg har hørt og prøvd mye når det gjelder midler som hjelper mot støle og stive muskler i alle de årene jeg har drevet og trent, men at te kan hjelpe høres nesten utrolig ut. Dette fantastiske rådet fikk jeg i et trenings magasin og jeg vet ikke om jeg skal anbefale det til dere, men fikk allikevel lyst til å nevne denne vidunderkuren på bloggen min. I følge ny forskning skyldes det innholdet av plantestoffene katekiner, ( Katekiner: er en spesialisert gruppe med flavonoider vanligvis funnet i plantearter, hovedsaklig i teplanter. I likhet med flavonoider innehar de nærende egenskaper.) som finnes i både grønn og svart te. Artikkelen forteller at disse plantestoffene kan redusere betennelser og skader i musklene med hele 30%. Helt utrolig, rart jeg ikke har fått dette tipset før, da jeg virkelig tynte kroppen min til det ytterste. Det var mang en dag en var både stiv, støl og sliten. Selv om forsøkene er gjort på mus som ble satt til å løpe nedover på en tredemølle, mener ekspertene at resultatene kan overføres til mennesker. Da lurer jeg på en ting, har disse forskerne intervjuet musene eller? Det er mye bra forskning der ute, men jeg synes konklusjonene på noen er litt vel kjappe.