Bli med Jomfrureiser og Ingrid Kristiansen til Alicante !!

IMG_5280 

Kun EN plass igjen!!!!!

Dato: 15-22.oktober

En ukes trenings samling med Ingrid Kristiansen er først og fremst treningsglede og inspirasjon!

– Jeg legger opp til en ukes treningsopphold med variert trening, og vil snakke om bl.a. ”motivasjon for kropp og sjel”. Slike treningssamlinger er jeg god på! Det blir ikke noe blodslit men inspirerende trening, lære om løpingens fantastiske verden samt hvor effektivt det er å løpe.  Alle damer kan delta, uansett form. Trening skal være gøy på alle nivåer.  Jeg mener at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon.  Jeg gleder meg til å reise til Alicante på treningssamling med deg!
Ingrid Kristiansen , tidligere maratonløper med beste resultat på 2.21.06

Inkludert:Flyreise t/r, skatter og avgifter, transfer til og fra hotell, 7 netter i delt rom, halvpensjon frokost & middag på hotellet, 2 daglige treningsøkter med Ingrid Kristiansen samt hennes motivasjonsforedrag. Sosialt fellesskap og mye moro!

Kommentar fra reisende: Ingrid Kristiansens positivitet, gode humør, konstruktive og inspirerende tilbakemeldinger ga meg stor porsjon motivasjon for å trene mer for å oppnå målet. Det at Ingrid hele tiden var sammen med oss inkl turen til Lanzarote, ga oss mulighet for å bli kjent med henne og til å stille spørsmål om trening og hun delte velvillig med oss av sin solide erfaring. Hun sørget hele tiden for at alle i gruppen var inneforstått med hva vi skulle gjøre. Hun sørget også for at alle treninger var tilpasset for alle uansett form.”

Arrangør av reisene er Jomfrureiser, Sandvika som har arrangert treningsreiser (for kvinner) i 22 år. Vi har alltid fokus på fellesskap og mestring samt velger oss supre hotell med luksuspreg til fornuftig pris.

For bestilling : 
jomfru@jomfrureiser.no