Oslo Sportslager – Rye terrengsykkelfestival 8-10. mai. Nytt spennende arrangement

 nc darbu

                                                                      Foto: Else-marie Sæter

 

Rye arrangerer i helgen  en terrengsykkelfestival som går over tre dager. Arrangementet arrangeres i det  morsomme terrenget på Langsetløkka i en av Norges mest publikumsvennlige  terrengsykkelløyper. Her vil både ryttere og publikum [quote float=”right”]Terrengsykkelfestivalen har høy status. Rittet er bl.a. blitt klassifisert som UCI etapperitt og Norges Cup ritt[/quote] få oppleve et nytt og spennende rittformat som  vi alle håper vil løfte terrengsykkelsporten i Norge. Ja rett og slett sette terrengsykkelsporten skikkelig på kartet.

Terrengsykkelfestivalen har høy status. Rittet er  blitt klassifisert som UCI etapperitt, Norges Cup, Masters Cup og rankingritt for 15-16.  Her blir det det en kamp mellom Norges beste ryttere og vi håper utenlandske terrengsykkelryttere også vil delta. Etapperittene spenner fra kortbaneritt med skulder-mot-skulder kjemping og bonussekunder ved hver runding, til olympisk rundbane og tempo.

Vi har klasser for alle fra 6 til 100 år, og vi regner med et sted mellom 600-1000 startende gjennom helgen. Rittet dekkes av TV2’s sykkelkveldsending.

Jeg håper mange vil finne veien til Langslett løkka for å se på den fantastiske idretten som terrengsykkel er.

Kilde: Sportsklubben Rye