Ny og spennende kompresjonstights fra CW-X

 Ingrid Kristiansen

 

Jeg har løpt og trent i hele mitt liv og har greid meg bra uten de store skadene. Jeg har hatt en virkelig stor og alvorlig skade i min idrettskarriere og det skjedde dessverre under finalen på 10 000 m I OL I 1988. (fryktelig lenge siden, men jeg glemmer det aldri. Da det var min store sjanse til og vinne et OL- gull) Jeg sluttet som aktiv utøver I friidrett i 1995. Hadde nok vært smartere av meg og [quote float=”right”]Riktig sko fra Asics har jeg greid meg bra tiltross for høyt aktivitetsnivå[/quote] gitt meg noe før, etter at min yngste sønn ble født i 1993. Men jeg hadde en drøm om å prøve og komme tilbake til den internasjonale langdistanse toppen igjen med 3 barn, men det skulle vise seg å være vanskelig. Nok om det.

Nå har jeg vært supermosjonist (konkurrerer nesten aldri), men er mer enn aktiv for min aldersgruppe tror jeg nok. Jeg jobber som PT i løping og har ellers flere treningsgrupper daglig (firma, enkeltpersoner, eller grupper) og [quote float=”left”]De siste månedene har jeg kjent litt “vondter” i både knær og legger, men etter at jeg begynte å bruke CW-X tightsene (Stability og Endurance) har disse plagene forsvunnet.[/quote] det dukker opp noen småskader litt nå og da, men med riktig sko fra Asics har jeg greid meg bra tiltross for høyt aktivitetsnivå. Som sagt riktig sko til rett bruk er nok en av årsakene til at jeg har greid meg uten de store skadene, men nå når jeg nærmer meg 60 år er det enda viktigere å være nøye med både skotøy og bekledning. Jeg har i de siste månedene kjent litt “vondter” i både knær og legger, men etter at jeg begynte å bruke CW-X tightsene (Stability og Endurance) har disse plagene forsvunnet. Jeg kan varmt anbefale disse tightsene til alle dere som sliter med hofter, knær, legger, Quadriseps og hamstring plager.

Lykke til med treninga! Men husk riktig skotøy er det aller viktigste.