Min første mølle økt gjennomført med mål for konkurranse sesongen 2016

 

bilde-1-930x340-690x252

 

I dag løp jeg min første økt på tredemølla som starten på en ny løpssesong 2016. Denne økta kan passe for  dere som løper (har planer om å løpe) 10 km på ca. 40 min til våren/sommeren. Jeg startet ganske konservativt med en progressiv langtur, og jeg hadde bra kontroll hele tiden. Puls utviklingen min var jevn, men jeg var langt unna terskel pulsen min. Har du tenkt å prøve denne økta, så ikke løp for hardt første gangen, du skal få muligheter til å ta i mer senere i høst/vinter. Jeg vil med jevne mellomrom legge ut treningsøkter som jeg kjører frem mot målet 10 km på ca. 38 – 39 min. Godt og starte forsiktig og konservativt da vil jeg/du få en jevn god progresjon. Da er det lettere å holde motivasjonen oppe. Eller hva mener du? Er det ikke slik med deg også? Ved siden av disse mølletreningene jeg kommer til å legge ut vil jeg gå en del med staver, som er en rolig og ikke for hard aktivitet (som langkjøring), dessuten vil jeg gå både på ski og med truger for å få en variert mengdetrening. Men er du en av de som ikke gjør annet enn løper, så varier med et par tre dager til med løping , en langtur, og et par halv lange og halv harde.

Trenger du hjelp å komme igang med løpetreninga di så ta kontakt da vel

 

5 min 5.55 min/km
5 min 5.45 min/km
5 min 5.35 min/km
5 min 5.25 min/km
5 min 5.15 min/km
5 min 5.05 min/km
5 min 4.55 min/km
5 min 4.35 min/km
5 min 4.25 min/km

 

Lykke til!