Aktivitetstur på sykkel i dag!

 

 

Langesund bro

Sykkeltur

Vi startet feriedagen som vanlig med en lang god frokost deretter var det litt vedlikehold som stod på programmet. Bra vær, så da er det OK og male litt på hytta.

På halvøya vår har vi 3-4 hus som hele tiden skal vedlikeholdes med maling mm. Bra vi har lang god ferie. Etter 2 – 3 timers maling spiste vi litt lunsj før vi satte oss på syklene og tråkket i vei. Ruta i dag gikk fra Kotøya i Skjelsvik mot Langangen og videre mot Helgeroa. Denne turen er ganske grei, selv om det er 1-3 motbakker på strekningen.

Sykkeltur 2

IMG_4948Men turen gikk fint uten de store anstrengelsene. Da vi kom til Helgeroa tok vi oss en avstikker på kyststien mot Barkvika. Dette var en fin tur i historiske omgivelser.

IMG_4950

IMG_4952

IMG_4957 Virkelig flott. Deretter syklet vi tilbake til Helgeroa og tok oss litt mat før vi satte oss på båten som skulle frakte oss til Langesund. Dette var en trivelig båttur der vi passerte Stokkøya, Arøya, lille – og vesle Arøya.

IMG_4961

IMG_4962

 

IMG_4964

Vi passerte Bukkespranget og passerte Siktesøy før vi satte kursen til endestasjonen Langesund. Siste etappe på dagens tur var sykkeletappen Langesund , Statelle, Brevik, heistad til hytta i Skjelsvik. Denne turen vil jeg anbefale til alle som ønsker en fin kombiøkt. Gøy med en rundtur med avbrekk/hvile på båt. Total lengde på sykkelturen 45 km og båtturen var ca. 15-20 km.

FullSizeRender