Hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde løpekunder!!

img_5915

Vi i Team Kristiansen får stadig tilbakemeldinger fra kundene våre. Det er en tilbakemelding som går igjen, som dominerer «feedbacken»

Trenger jeg virkelig ikke ta ut alt jeg har i hver treningsøkt?

Erfaringene disse kundene har opplevd kommer blant annet fra skiklubber, løpegrupper, boot camps, PT treninger i løp og styrke og lignende. Her har de oftest fått belønning etter hvor hardt de har tatt i. Hele treningskulturen har vært basert på at alt skal være knallhardt, ellers er treningen bortkastet.

Vi får ofte kunder med slike opplevelser innom oss, og de opplever en enorm lettelse og begeistring når vår treningskultur er helt annerledes. Man trenger ikke oppleve smerte og ubehag i hver treningsøkt, og kanskje da grue seg til neste gang. Og kundene våre trenger ikke lære å løpe slik man kan få inntrykk av i dag. Alle funksjonsfriske kan løpe, det trenger man ikke lære. Vi korrigerer bare på smådetaljer i løpesettet. Når vi i tillegg kan vise til at våre metoder også kan dokumenter gode resultater er det ikke vanskelig å omvende dem. Men det kan også sitte langt inne- men er det noen vits med trening uten at jeg er helt utslitt?

Vår treningsfilosofi tar hensyn til både fysiologien, hodet (det mentale) og den sosiale/praktiske «settingen» i økta. Det vil si de som har tatt en PT time på mølle får spesifisert hvilken puls de skal ha på de forskjellige øktene. Løpegruppene våre blir delt opp i undergrupper slik at jevnbyrdige løpere løper sammen. Dette i sum hjelper våre kunder til lettere å være i mestringsmodus (og ikke i smertemodus) Dette igjen motiverer, som igjen gir mer kontinuitet som igjen gir treningsglede og til slutt bedre resultater over tid.

Det er bare å komme for å prøve! Meld deg på en av våre populære tilbud!!