Trener du for å få likes på sosiale medier?

Trener du for å få likes på sosiale medier eller for å komme i form?

Motivasjonen til oss mennesker er forskjellige, og slik vil det alltid være. Vi er forskjellige, motiveres av forskjellige ting og har personlige mål. Men trener du for å få likes på bildene dine eller er dette bare en bonus?
Det er mange på sosiale medier som er forbilder for unge og gamle mennesker her ute.

Det er kanskje viktig å tenke over at det man legger ut er passende? Det virker på veldig mange som er ute å trener at en selfie eller et bilde er viktig å få til før økten er ferdig.
Jeg gjør det selv. Det er noe med den bekreftelsen man får på bildene etterpå?

Jeg tror denne bekreftelsen er blitt til en slags ytre motivasjon som veldig mange har for å trene. Men er dette nok til at man orker holde på over lenger tid? Jeg tenker at så lenge det er en motivasjon for mange, så er det, det viktigste. Hva slags motivasjon man har spiller ikke så stor rolle, så lenge man klarer å gjøre det til en livsstil.

Min motivasjon for å trene er å holde meg i fysisk god form. Jeg får bedre livskvalitet av det. Både fysisk og psykisk. Jeg liker også å dele dette på sosiale medier, som trener og PT så tenker jeg det er viktig å motivere kunder og følgere på den måten. Jeg har fått masse tilbakemeldinger på at det jeg legger ut er motiverende, og da tenker jeg at jobben jeg gjør er riktig.

Dette motiverer så klart ekstra mye. Jeg elsker å motivere andre. Det er jo tross alt det som er jobben min. Men det er også viktig å få frem at selv om man trener og er aktiv, så er det ikke hver dag man orker. Vi har alle dårlige dager.
Ting man legger ut på sosiale medier kan fort vri om litt på virkeligheten. Jeg vet jo også med meg selv, at det er 10 ganger lettere å legge ut “freshe” bilder fremfor bilder fra “feil vinkel”, bilder av at man ikke orket noe annet en sofaen eller lignende.

Poenget er at det er helt topp å se sporty ut på sosiale medier, men bak de sporty bildene er det alltid noen dårlige dager, noen slitene folk eller andre helt “vanlige” mennesker. Dørstokkmila kan være lang for alle, uansett. Bare husk det. Ikke klandre deg selv fordi “alle andre” ser mer sporty ut enn deg på bilder. Det trenger kanskje ikke ligge noe i det?

Jeg legger stort sett ut bilder når jeg trener, dette fyller ca 90% av dagen min. Dette er en jobb for meg. Man må huske på det også, noen jobber som trenere og da er man mer aktiv av den grunn. Andre må klemme inn trening her og der for å få det til. Vi er og bli forskjellige og sammenlign deg kun med deg selv. Bruk sosiale medier som en motivasjon til likes eller like andres treningsbilder, kanskje dette får deg ut på tur?

I bunn og grunn er det jo fint å ha en motivasjon som holder over tid. Trening og aktivitet er noe vi må holde på over tid (helst hele livet) for å få bedre helse og bedre form. Viktigste er at du finner din måte å bli motivert på. Tips her er å finne en treningsform som gir deg energi, gjerne en trener som motiverer deg, profiler på sosiale medier som motiverer deg og kos deg. Så kanskje de sporty bildene du velger å legge ut etterpå bare kan være en motivasjonsboost?

Ta kontakt om du trenger råd og veiledning