Barnetegninger kan brukes til så mangt. Noen tips?

FullSizeRender  

På min blogg skriver jeg mye om kropp og trening, men denne bloggen vil i dag handle om litt kreativt arbeid (handarbeid). Mange av de som ikke kjenner meg tror at jeg er ute og løper, går, sykler eller padler stort sett hele dagen og til enhver tid, men det er faktisk ikke tilfelle. Jeg har en annen stor lidenskap ved siden av fysisk aktivitet og det er handarbeid. Jeg har alltid vært interessert i å være kreativ, [quote float=”right”]Mange av de som ikke kjenner meg tror at jeg er ute og løper, går, sykler eller padler stort sett hele dagen og til enhver tid, men det er faktisk ikke tilfelle.[/quote] men idretten tok meg før jeg fikk tid til å virkelig utfolde meg på denne arenaen. Men jeg har i alle år drevet med dette som en stor og god hobby. I denne bloggen vil jeg komme med noen tips om hvordan jeg har gjemt/tatt vare på mine barns barnetegninger. kanskje du også har mange barnetegninger arkivert i permer.

FullSizeRender

Kanskje du kan bli inspirert til å gjøre det samme som jeg gjorde med barna sine tegninger. Mine barn var alltid glad i å tegne og jeg fikk til stadighet tegninger av dem. Disse tegningene ble hullet og satt inn i ringpermer, men etter hvert ble det veldig mange og jeg ønsket  å gjøre noe mer ut av disse tegningene. Jeg overførte tegningene over på ubleket lerret eller tilsvarende stoff og la vatt under deretter broderte jeg tegningene over på stoffet.

FullSizeRender 2

Slik gjorde jeg med mange tegninger fra forskjellige årstall og til slutt sydde jeg de sammen til fine sengetepper som jeg vatterte og handquiltet (kan også leveres inn og få det maskin quiltet, litt mindre tidkrevende) Disse teppene ble kjærkommende gaver som i alle fall mine barn satte pris på. Nå når de er voksne synes de det er ekstra gøy og ha disse sengeteppene.

Håper jeg har inspirert deg til litt kreativitet.

Lykke til!!