Trening Ingrid gjorde sommeren (26/6 – 2/7) 1989,

Ingrid kristiansen

Hovedmålene det året var å vinne Boston maraton på våren og New York maraton på høsten. Jeg hadde en vanskelig start pga. alvorlig skade jeg fikk under finalen på 10 000 m i Olympiaden på høsten 1988. Skuffelsen var stor da jeg ikke greide å hente hjem den GULL medaljen jeg var mer enn god nok til å vinne. Mange mente at idrettskarrieren  min var slutt etter at jeg fikk denne skaden. Jeg ville bevise at de tok feil og satte meg derfor de to klare tøffe målene, altså vinne Boston maraton på våren og New York maraton på høsten. Jeg greide det og det var moro, men før høst maratonløpet løp jeg en mange konkurranser bl.a. 10 000 m på Bislett og trente mye. Ikke helt fornøyd, men et OK resultat. Jeg legger ut treningsuka mi i slutten av Juni det året. Kanskje dette er interessant lesestoff for deg som trener mot maraton eller andre løp? Som dere ser er det bra med trening, men ikke store mengder med kvalitetstrening, da jeg  også skulle prøve å løpe litt fort på enkelte konkurranser. Viktig å få til noen konkurranser av og til, da dette styrker selvtilliten. Som dere ser er det ingen langturer denne uka, selv om jeg trener mot maraton. Denne langturen ble det ikke tid til denne uka pga. konkurranser.

Mandag 26/6 Morgen: Mølletrening 12km km + 7SL , 50 min Kveld; Ingen trening
Tirsdag 27/6 Morgen; Lett morgentur 8 km, 30 min Kveld; Løp 3000 m konkurranse i Sveitz, 8.45min. Skuffet!!
Onsdag 28/6 Morgen; Lett løpetur 11 km , 45 min Kveld ; ingen trening
Torsdag 29/6 Morgen; Lett morgentur 8 km, 30 min Kveld; Banetrening 2000 m inns/outs (5.56 min) + 6 SL god oppvarming + nedjogg
Fredag 30/6 Morgen; : Mølletrening 11 km, 45 min Kveld; Lett løpetur 10 km , 40 min
Lørdag 1/7 Morgen; Lett morgentur 9 km, 35 min Kveld: Bislett stevne10 000 m , 30.48 min SKUFFET God oppvarming og ned jogg totalt ca. 16 km
Søndag 2/7 Morgen; Lett morgentur 10 km, 45 min Kveld; Lett løpetur 11 km , 45 min