Ikke mist motet om trenings/konkurranse planene skjærer seg!!

Uke 1  i 1985, det året jeg satte Verdensrekord på maraton  i uke 15. Var ikke akkurat ideell start på treningsåret 1985, men slik er det ofte å være toppidrettsutøver. Det er ikke alltd det går etter planen. Viktig å ikke  miste hodet, men se fremover og ha troa!! Tips til alle dere der ute som ikke alltid greier å gjennomføre planene dere har satt dere. Resultatene kan bli gode alikevel. De neste ukene gikk bedre, men det tok flere uker før jeg tok igjen det jeg hadde “mista” av trening i årets første uke.

Dag Trening
31/12 Skitur 1.00 t
1 1.: Skitur 1.00 t + autogentrening 2 x 20 min     SYK!
2 autogentrening 2 x 20 min     SYK!
3 autogentrening 2 x 20 min     SYK!
4 autogentrening 2 x 20 min     SYK!
5 Lett løpetur 8 km + 15 min styrke
6 Lett løpetur 8 km

14 uker senere satte jeg V-rekord i London og den stod i 13 år!!

Nå i disse Corona tider er det mange som får ødelagt konkurranseplanene sine, men fortvil ikke. Fortsett det gode treningsarbeidet, og ikke forser formen. Da er du klar til å “gire” opp formen når du får lov og konkurrere igjen!!

Lykke til!!