4 gode grunner til å like morgenterning!

Du har sikkert opplevd det at når vekkeklokka ringer og forteller deg at det er tid for å stå opp til dagens morgentrening. Da har du mest lyst til å trekke dyna over hodet og sove videre, men om du overvinner dette vil dagen din ofte bli full av energi.

Selv elsker jeg å trene om morgenen, men det kommer nok fra den tiden jeg var toppidrettsutøver og trente to ganger pr. dag. Da var det helt nødvendig å få den første økta tidlig om morgenen.

Men også i dag foretrekker jeg trening fra morgenen av. Jeg synes rett og slett det gir meg en ekstra ”vitamin sprøyte” med energi for resten av dagen. Jeg skal gi deg mine 4 gode grunner til å trene om morgenen.

Man får ofte gjort mer i løpet av dagen etter en morgentrening.

Man greier ofte å regulere appetitten bedre, dette fordi man får i gang de fleste av kroppens funksjoner ved morgentrening.

De fleste forbrenner mer fett på morgentrening. Dette pga. at en natt med søvn da er karbohydratlageret ganske tomt og du må hente mye av energien fra fettlagrene for å gjennomføre morgentreninga.

Du stiller frisk og rask på jobb, skole ol. Etter en morgen økt.