Smil og godt humør er smittsomt!

 smil

Ganske mange jeg kjenner kan være sur og grinete ganske  ofte, det fører ikke så mye godt med seg. De fleste av oss vet vel at humør, glede og litt smil i hverdagen, kan hjelpe oss til å komme i bedre humør. Det viser flere undersøkelser som er blitt gjort. Det beste av alt, vi blir mer effektive og får gjort mye mer også dersom vi ser lyst på livet og kan smile og le litt.

Så folkens hvorfor ikke spre litt smil og glede rundt deg i hverdagen både på jobb og ellers. Jeg mener ikke at man skal være unaturlig blid hver dag og hele dagen, men vi kan sikkert bli litt mer bevisst på hvordan humøret vårt påvirker alle rundt oss. Selv tenker jeg at har jeg en dårlig dag så prøver jeg å ikke la det gå ut over andre, selv om det ikke alltid er like lett.

Kanskje det jeg behøver er litt tid for meg selv eller jeg bare bør roe meg ned ? Og da tar jeg meg faktisk tid til dette, fordi jeg ikke vil gå rundt å være en sånn person som ødelegger dagen for andre . Hva gjør DU om du har en dårlig dag ?

Du har sikkert møtt de personene du også som har et slikt smittende humør og vesen at alle rundt blir i godt humør. Hva om flere av oss skal tenke på dette nå når vi snart starter ett nytt år!

Smil til verden og verden vil smile tilbake!!