Nytt tilbud i vinter: Intervalltrening på ski

Nytt tilbud i vinter: Intervalltrening på ski, der vi forbereder årets skirenn samt blir en bedre skiløper.

[quote float=”right”]Treningene er for skiinteresserte som føler at skiferdighetene er gode, men som ønsker en god treningsøkt på ski under kyndig veiledning og i et godt treningsmiljø[/quote] På grunn av stor interesse for våre skikurs tilbyr vi i år skitrening for de som ønsker en real intervall økt på ski. Treningene er for skiinteresserte som føler at skiferdighetene er gode, men som ønsker en god treningsøkt på ski under kyndig veiledning og i et godt treningsmiljø. Treningene blir lagt opp med progresjon i treningen utover vinteren. Øktene blir lagt opp etter intervall prinsippet. Vi varmer opp i 15 – 20 min for deretter å kjøre intervaller (med forskjellig lengde, både i slake-, bratte bakker og ellers i lettere terreng) Vi garanterer at blir du med på disse treningene ,vil både skiturene og skirennene du skal delta i lettere og artigere. Meld deg på å og vær med på å skape en fin treningsgruppe med trener som gir tilbakemelding på teknikk, treningsprinsipper mm.

Treningene starter straks det er gode nok skiforhold i Oslo området og ved tilstrekkelig interesse. Vi ønsker derfor at du melder din interesse for å delta ved å benytte kontaktskjema på Kontakt siden. Dette er ikke forpliktende påmelding.