Forslag til mølle økt for løpere som løper 10 km på 50 min

Vintertrening : progresjon av denne økta kommer om ca. 3 uker

For en ukes tid siden la jeg ut en tredemølle økt som er en god vintertrening for løpere som kan løpe 10 km på ca. 40 min.[quote float=”right”]Skulle du være interessert i å få tilpasset trening for deg anbefaler jeg PT – time hos meg. [/quote] Altså på det nivået jeg selv er, og det er derfor enkelt for meg å teste den ut. Etter dette blogg innlegget har jeg fått mange henvendelser fra løpere som løper 10 km på ca. 50 min. De ønsket en tilsvarende økt som vil passe  for dem nå på denne tiden av året. Og som jeg vil justere (legge inn progresjon) senere i vinter. Det er derfor jeg legger ut denne bloggen i dag. Test den ut dere som er 50 min løpere på 10 km . Gi meg gjerne tilbakemelding på hvordan økta fungerte for deg. Husk den skal ikke være for tøff,du skal jo ha fremgang frem mot konkurransene dine til våren. Fortsettelsen kommer senere på bloggen min. Skulle du være interessert i å få tilpasset trening for deg anbefaler jeg PT – time hos meg. Her vil du få mange tips og råd iforhold til din form og dine mål. (Se på nettbutikken på min hjemmeside www.ingridkristiansen.com )

Lykke til!!

Oppvarming 10 min på 7.00 min/km

5 min på 6.30 min/km

5 min på 5.10 min/km

5 min på 6.30 min/km

5 min på 5.00 min/km

5 min på 6.30 min/km

5 min på 4.50 min/km

5 min på 6.30 min/km