En ukes trenings samling på Fuerteventura med meg, Ingrid Kristiansen, er ikke blodslit!

I år drar jeg med Jomfrureiser til løpesamling til Fuerteventura. Har du lyst til å bli med på en fantastisk treningssamling med meg så anbefaler jeg deg å melde deg på turen hos Jomfrureiser. Denne turen er ikke bare beregnet på damer, så er du en mann eller er dere et ektapar så er det bare top.

”Jeg vil legge opp et ukes treningsopphold med variert trening. Jeg vil snakke om bl.a. Motivasjon for kropp og sjel. Jeg har drevet med slike treninger i en årrekke og legger den opp slik at alle kan delta, uansett form. Jeg gir alle tilbakemelding på løpsteknikk mm. Vi vil nok løpe mest, men det vil også bli noe basis styrketrening som trengs dersom en vil bli en bedre løper. Jeg vil lære dere om løpingens fantastiske verden, hvor effektivt det er å løpe, men også ta opp forskjellige temaer”:

1. Teknikk

2. Treningslære

3. Hvilke sko skal vi velge?!

4. Hvor ofte skal du løpe?

5. Konkurranser; Hvor lange? Hvor ofte?

6. Motivasjon

Jeg legger ikke opp til bootcamp , men en variert uke med trening/aktviteter som skal til for å bli en bedre løper. Jeg er opptatt av at det ikke skal bli for hardt (anarob trening) Trening skal være gøy på alle nivåer og det håper jeg vi skal få til i denne uka. Jeg tror og håper at du som velger å være med på denne uka sammen med meg vil lære mye både om trening, livsstil og ikke minst motivasjon. Velkommen – jeg gleder meg til å veilede og bli kjent med deg!

Meld deg på da vel!!

www.jomfrureiser.no

Hilsen

Ingrid Kristiansen