Treningssamling med Jomfrureiser og trener Ingrid Kristiansen til Fuerteventura (Del 3 av 3)

DSCN2058

Dag 5:

Økt 1: I dag var det 4 deltakere som ønsket en PT – time med meg på tredemølle senere på dagen, så de var hjemme og ladet opp til denne økta. Vi andre drog ut Joggende/gående til en av våre favoritt steder for å lære litt om intervalltrening og måten man kan gjennomføre det på en moro måte.

FullSizeRender 2

 

De kjørte først 15 min med pyramideintervaller med drag fra 30 sek til 3 min, deretter 5 min jogg og til slutt 10 min med 15 sek/pause 15 sek. Etter dette jogging tilbake til hotellet og avslapping for deltakerne, men da var det 4 PT – timer som ventet meg. Godt motiverte damer, to hadde gjort denne testen på en av Jomfrureisers turer med Ingrid Kristiansen før mens de to andre var nybegynnere. Testene gikk veldig bra, men selvfølgelig noe tungt for deltakerne. Det morsomme var jo at de som hadde gjort dette før og fulgt mine treningsråd hadde fått en fin fremgang. Gøy! Riktig trening gir resultater. Stå på videre jenter!

FullSizeRender 2

Økt 2: Denne økta hadde litt fritt format, noen slappet av andre spilte tennis og atter andre ble med meg på en løpe/gå tur for å sjekke forholdene for morgendagens ”topptur”. Alltid OK og sjekke forholdene før man tar med seg deltakerne på nye plasser. Vi fant en flott tur mot en topp, som vi bestemte oss for å gå med staver neste dag. Dette forslaget ble godt mottatt av alle deltakerne. Deilig å komme hjem til en dusj før enda en god middag sammen gjengen . Ikke noe dårligere stemning i dag heller. Du verden for en flott gjeng!!

DSCN2147

 

 

IMG_7786

 

Dag 6:

Økt 1: Turen startet kl.9.00 som vanlig og vi hadde en flott tur til toppen (ca.230 moh, vulkanlignende topp). I dag fikk vi igjen praktisert stavgang (nordic walking)

Nordic Walking med Ingrid Kristiansen

og alle deltakerne synes dette var en fin og energikrevende måte å gå på. Vi får virkelig trimma ”grevinnehenget” og rumpa (får fast og fin rumpe av å gå kraftfullt med staver).Ikke dumt for oss voksne damer. Da vi kom ned fra toppen valgte noen å gå hjem via byen for å shoppe litt, mens noen av oss andre tok turen gjennom ”ørkenen” Flott tur ble det som varte ca. 2.55 t. Da var vi alle både sultne og tørste og gledet oss til en god lunch.

Ingrid Kristiansen

Deretter gjorde vi som dagen før og alle de andre dagene, slappet av med god mat og drikke og soling ved et av flere svømmebasseng. Herlig!! Vel fortjent spreke jenter!! Nå er det nestsiste dagen med ”steking” i varm og god sol, så det ble noen timer i sola før vi gjorde oss klar til dagens 2. økt.

 

Ingrid Kristiansen

Økt 2: Vi startet som vanlig klokka 17.00 og jogget bort til et av våre favorittsteder ”ørkenen”.  Etter 15 min lett jogg var vi varme nok til treningssamlingens siste styrketreningsøkt. I dag kjørte vi vårt sirkeltreningsprogram 3 runder (45 sek innsats 15 sek pause). Det ble en fin styrkeøkt på 30 min, før vi jogget 15 min hjem igjen. Flott treningsøkt som damene/jentene utførte med god innsats og med godt humør.

Også i dag velfortjent dusj og noe avslapping før samlet middag hvor vi koste oss med god mat og drikke. Oppsummering av dagens treningsøkter. Vi er alle litt lei oss for at dette er siste middag med gjengen.

Ingrid Kristiansen/Jomfrureiser

Vi er blitt godt kjente med hverandre og har mange fine samtaler og mye moro sammen. Dagen i dag var en annerledes dag, men en flott opplevelse å få gå en fin tur med staver i ”fjellene” rundt Corralejo byen vi bor i.

 

På siste dag ble det en trening og vi startet som vanlig klokka 9.00. I dag drog vi bort til sandstranda med fast underlag og kjørte intervall trening med forskjellige lengder på dragene. Vi varmet opp i 15 – 20 min før intervall dragene startet. 17 min med forskjellige lengde på dragene (30 sek – 3 min, med varierende pauser) Deretter 5 min jogg før vi kjørte 15 sek/15 sek i 10 min, avsluttet med å jogge tilbake til hotellet. Flott gjennomført økt av damene/jentene.

Ingrid Kristiansen

Nå var det bare og pakke og gjøre seg klar til hjemreisen. Det ble også tid til noen timer til i sola før bussen hentet oss. Dessverre ble det noe forsinkelse, så det ble en ekstra natt på hotell før vi satte kursen hjemover på søndag morgen.

Ingrid Kristiansen/Jomfrureiser

Takk for en fin treningssamling jenter/damer. Dette er en trenings/løpesamling som passer for de fleste dersom man er interessert i å komme i bedre form og da spesielt rettet mot løping. Her er det mange gode råd og tips på løpeteknikk og hvilke trenings former som gjør deg til en bedre løper.

 

Meld deg på neste tur da vel, den går til Kroatia(Opatija) 6 – 13/6-2015 eller til Fuerteventura 21-28/11-2015. Kan love dere en flott treningsopplevelse med mange råd og tips og en stor innsprøyting av motivasjon.