Årets første sykkel tur ute i Norge

Ingrid kristiansen 

Vi skriver 10/3 og vinteren skulle vært på sitt beste, men slik er det dessverre ikke i år. Sola skinner det er 10 varmegrader og skiføret smelter under beina på oss. Det er derfor jeg tok frem sykkelen i dag og tok meg en real sykkeltur. Etter en uke på Fuerteventura og mye løping og andre sommerlige aktiviteter var valget enkelt, skiene ble byttet ut med sykkelen. Sykkel muskulaturen er ikke akkurat trent, selv om jeg er i overkant godt trent til å være en dame på snart 60 år. Jeg fikk nok engang bekreftet i dag at man blir god i det man øver på. Sykkelmuskulaturen bør jeg nok trene litt fremover nå i vår/sommer om jeg skal føle at det går lettere enn i dag. Moro å sette seg noen nye trenings/aktivitets mål. Ekstra moro å drive med litt allsidighet, for det synes jeg at jeg greier fint; løping, stavgang, padling, SUP (stand up padling), langrenn, roing og litt sirkeltrening/styrketrening.