Jubelåret 1986 !!

Det året vi snakker om er 1986 (lenge siden, men treningsprinsippene for å lykkes er de samme i dag) da jeg satte flere Verdensrekorder. Johan Kaggestad var min trener og han skrev en innholdsrik artikkel i friidrett i 1986. Store deler av denne artikkelen vil jeg gjengi som blogg innlegg på min hjemmeside (den vil gå over 5 -7 innlegg). Håper dette kan være interessant lesestoff både for idrettsutøvere og trenere som ønsker og oppnå resultater på lange løp.Stikkordene er langsiktighet, målrettet arbeid, trene på svakheter mm.
Dette kan ikke gjentaes ofte nok. Artikkelserien har jeg skrevet på denne siden for et par år siden, men da jeg nesten daglig får spørsmål om trening jeg gjorde i mine beste år synes jeg det er OK å legge ut dette stoffet igjen. Kanskje noen flere kan få noen gode tips? Dessuten du som leste dette forrige gang kan få nye innspill denne gang.