Hva hadde ”Tour de France” vært uten Kaggestad og Paaske?

 Paasche_893958aFoto: TV2

 

Tour de France har vært sendt på TV 2 i mange år, men jeg har aldri sett på det, da vi ikke har TV på hytta. Jeg har hørt at mange har vært meget fornøyd med disse sendingene. Og det har jeg virkelig fått bekreftet i år, da vi har brukt TV2 Sumo på datamaskinen og sett deler av de fleste sendingene. Du verden hvor bra denne overføringen er. Jeg tror nok at denne sendinga ikke hadde vært den samme uten Johan Kaggestad og ChristianPaaske. Jeg kjenner jo Kaggestad godt fra før da han var min trener. Jeg kjenner han som en person som setter seg grundig inn i nye ting med liv og lyst ,og hans kommentering av Tour de France er intet unntak. Bak denne kommenteringa ligger det nok mange timers arbeid, i kjent Johan Kaggestad stil. Stå på videre Johan!! Vi følger spent med.