Min perfekte start på en feriedag.

Foto: Sylvan Cavatz

IMG_4140

I ferien starter min perfekte dag med en treningstur før morgen bad og en lang rolig frokost. Jeg varierer treningsturene med forskjellige aktiviteter etter vær og ikke minst dagsform. Mitt ferieparadis er hytta vår i Eidangerfjorden like ved Porsgrunn.

Der har jeg alle muligheter til å være aktiv både på veien, i marka og på sjøen. Jeg løper en del turer gatelangs, men også på flotte skogsstier i kuppert terreng ikke langt fra hytta vår. Spesielt hyggelig er det de dagene jeg får med meg min mann og en eller flere av mine aktive barn (svigerbarn)på noen av disse turene.

Flere dager i årets ferie har jeg fått følge. Senest i dag var Marte (dattera mi)IMG_4155og jeg på en flott SUP (stand up padle tur) tur før frokost, deretter var det avslapping, bading og virkelig ferie modus til Marte foreslo en lett fin løpetur før middag. Da er ikke mor vanskelig å be. Hun blir nesten alltid med når det er snakk om noe aktivitet, enten på land eller til sjøs. FullSizeRender

Sondre vår aktive terrengsykelist er det ikke så lett å trene sammen. Jeg kan være med han på en lett treningstur (for han og mer slitsom for mor, heldigvis) eller en fin joggetur gatelangs eller i skogen. En stitur på sykkel blir sjelden noe suksess. Det blir lett ganske krevende terreng for mor og vel lett for vår ”proffe” sykelist.

Han har heldigvis av og til en eller flere av sine sykkelkammerater på besøk, slik at han får skikkelig bra trenings utbytte både på terrengsykkelen og på gatesykkelen.

IMG_4189

I år har vi lagt inn en del sirkeltrening etter lett løpetur eller BugyPump stavgangs tur som oppvarming.

IMG_3792Det har vi ”gamlingene” Arve og jeg godt av ved siden av all den styrketreninga vi får ved praktisk arbeid, padling, SUP- turer mm.

FullSizeRender

 

IMG_4315

 

Det er derfor veldig OK og ha aktive ungdommer på besøk , som har nye og friske innspill på forskjellige treningsformer.

Til høsten skal Marte og jeg ha flere nye treningstilbud, både med BungyPump, løping, styrketrening mm.

Tilbudene våre blir lagt ut i løpet av Juli. Følg med og meld deg gjerne på ett eller flere av våre mange tilbud.