Har du latt deg lure av en falsk lege og trener spesialist?

Foto: nrk.no

 

index

Etter de siste dagenes hendelser og at Frank Evertsen har innrømmet juks med lege lisens,  og at det ble funnet veksthormoner og andre doping preparater hjemme hos han har vekket meg til å skrive dette innlegget. Ikke bra!! Håper ikke du eller noen du kjenner lot deg lure av å bli trent av en slik useriøs trener!!

Her er markedsføringen han brukte: Mange flotte ord og gode resultater, men man kan jo lure på om alt har vært 100% til å stole på. Ikke vet jeg, men når dette nå har kommet frem hvordan Frank har jobbet begynner jeg å tvile!!

 

Dette tilbudet la Sindre Buraas og Frank Evertsen ut til kunder i 2014

Pressemelding fra SF Coaching: Etter å ha arbeidet med distanseløpere på nasjonalt og internasjonalt nivå siden 1990 har treneren til Sindre Buraas, Frank Evertsen, en sjelden god kompetanse på utholdenhet og løping. Blant annet var han en del av det kenyanske treningsmiljøet allerede på 90-tallet. Evertsen har til sammen akkumulert over fire år på høydesamlinger bare i Kenya. De norske løperne han har trent, har satt flere norske rekorder på 3000 og 5000 m (Marius Bakken) og tatt topplasseringer i internasjonale løp.

Sindre Buraas har blitt trent av Evertsen i fem år og er i dag en av landets fremste løpere. Buraas har på fem år gått fra 14.30 til 13.15 på 5000 m og oppnådde i 2013 å komme til finalen under VM i Moskva på samme distanse. Sindre har mye erfaring som coach for bedrifter og gleder seg til å gi deg tips til hvordan du skal gjennomføre øktene for best mulig resultat.

SF Coaching ønsker å lære deg hvordan du skal løpe riktig og hvordan du gjennomfører god og riktig trening. Mange av øktene vil være identiske med de Evertsen selv bruker på sine egne utøvere, men tilpasset ditt nivå.

I tillegg tilbyr vi foredrag med ulike temaer innenfor trening, blant annet med et unikt bilde av hvordan kenyanerne trener og lever for å bli blant verdens aller beste atleter.

Kilde: kondis.no