Min trening første uke etter Verdensrekord løpet i London 1985

2096888 

 Jeg har alltid tatt livet med ro etter at jeg har løpt maraton, selv om jeg har følt meg meget bra etter bare 2-3 dager. Jeg fant fort ut at det var meget smart og hvile meg godt før jeg igjen satte inn støtet på treninga mot nye store mål. Jeg skal her fortelle hva jeg gjorde de to første ukene etter London maraton i 1985, da jeg satte min verdensrekord som stod i mer enn 13 år. Det er dessverre mange som ikke tror meg når jeg forteller dette, men det er helt sant.

Etter to uker med rolig trening følte jeg overskudd og lyst til å trene skikkelig igjen, jeg hadde mange flere store mål for sesongen. Noen greide jeg og andre gikk ikke helt som jeg hadde håpet, men slik er det å drive idrett. 4 uker etter London maraton løp jeg et 1500 m baneløp i Trondheim på 4.16.40 min (solo løp), ikke helt fornøyd, men jeg hadde jo ikke akkurat prioritert banetrening de siste 3 månedene.

Deretter to uker etter 1500 m i Trondheim løp jeg en 3000 m i Moskva på 8.50.30 min, heller ikke helt topp. Jeg jobbet meg så jevnt og trutt gjennom 1985 sesongen som gav meg mange gode resultater og lysten til å fortsette dette gode treningsarbeidet bare vokste.

Tar du det så rolig og hviler deg etter harde løp? kanskje noe å lære her?

 

Mandag Lett spasertur i London
Tirsdag Lett spasertur etter reisedag
Onsdag Hviledag, ikke noe aktivitet
Torsdag Lett spasertur ca. 60 min
Fredag Hviledag, ikke noe aktivitet
Lørdag Første lette joggetur 8km rolig jogg
Søndag Lett løpetur 10 km, ROOLIG!!
Mandag Hviledag, ikke noe aktivitet
Tirsdag Lett løpetur 45 min, ikke noe mål og mening, bare litt bevegelse.
Onsdag Lett løpetur 10 km, ROOLIG!!
Torsdag Lett løpetur ca. 50 min
Fredag Lett løpetur ca. 45 min
Lørdag Lett løpetur 60 min + 20 min lett styrke
Søndag Ingen trening!!