Fantastisk tur på fjorden i flott høstvær.

 img_5544

I dag la vi ut på en noe annerledes treningstur fra hytta vår i Eidangerfjorden. Nydelig vær og stille sjø fikk oss til å finne på noe vi aldri hadde gjort før.

img_5548

Vi pakket kajakkene våre med litt ekstra klær og mat og satte så kursen utover fjorden.I dag hadde vi planer om å gjøre en kombinasjons tur, ja vi padlet først fra hytta vår innerst i Eidangerfjorden ut til Bjørkøya, som er en øy mellom Brevik og Langesund

img_5542

Denne turen var ca. 7 km. Fantastisk å padle i dette nydelige høstværet mellom holmer og skjær. Da vi kom til Bjørkøya ”parkerte” vi kajakkene våre og tok beina fatt.

img_5557

 

img_5559

Planen vår var å gå rundt Bjørkøya, men det skulle vise seg å være litt utfordrende. Stien/veien var ikke like bra hele tiden, men du verden hvor gøy det er å komme på nye steder. Turen rundt Bjørkøya var ca. 7 km i vilt terreng, på grusvei og sti.

img_5562

 

img_5564 Vi passerte mange flott hytter og var også innom den fine campingplassen der ute. Etter vår flotte gåtur fant vi kajakkene våre igjen og padlet via Brevik på vei hjem til Kotøya, der vår hytte ligger. Dette var en fantastisk fin tur som vi kan anbefale til andre som har lyst å utforske Eidangerfjorden og øyene der.

fullsizerender