Ser frem til en noe uvanlig påskeaktivitet !

 

Påsken tilbringer vi vanligvis ved sjøen   i Telemark.  Og i år er intet unntak, selv om vi skal være første helga hos noen venner på Ustaoset. Påska er spesiell sen i år , så det blir vel sikkert ikke det store skiføret, derfor ser jeg virkelig frem til en påske ved sjøen på SUP brettet mitt. Selvfølgelig blir også joggeskoene flittig brukt, både løpende og gående med mine

BungyPump staver. SUP eller ståpadling ver en fin aktivitet til tross for lave temperaturer. Våtdrakt, hansker og hodebånd kan gjøre fjordpadlingene til en drøm. Forutsetningen for denne padlingen er at sjøen er passe rolig og vinden tilsvarende.  iallefall for oss “gamle”. Ungdommen hos oss synes selvfølgelig at litt bølger og vind gjør denne aktiviteten ekstra utfordrende. Om det kommer store bølger og vind løser jeg  det enkelt med å sette meg ned på brettet. På hytta får vi også gjort litt hagearbeid og annet kroppsarbeid som vedhogst, raking mm.  God styrketrening for voksne kropper.

Etter en aktiv dag enten på fjorden , gatelangs, i marka eller i hagen smaker det godt med god mat og drikke. Man må jo kose seg litt når det er ferie.

Jeg vil ønske dere alle en god påske uansett hvor dere er!!