Team Kristiansen tester Hoka OneOne sko

Jeg har vært toppidrettsutøver i mer enn 25 år og i alle de årene brukte jeg Nike eller Asics løpesko. Dumt vil sikkert noen si, men når man blir sponset av et firma blir det gjerne slik. De siste 15 årene har jeg drevet som PT i løping (for løpere på alle nivåer 31 min – 75 min på 10 km) og har løpegrupper med løpere på alle nivåer.

Jeg får ofte spørsmål fra alle mine kunder om hvilke joggesko de skal velge. Dette har vært litt vanskelig å gi gode svar på da jeg har vært litt ensidig med sko de siste 30 åra.

Men nå har jeg kommet på andre og bedre tanker og synes det er spennende å prøve andre merker og jeg har nå løpt med Hoka OneOne sko i mer enn 2 måneder og synes de er fantastiske. Jeg har spesielt forelsket meg i to av de 5 typene jeg har prøvd (Arahi, Tracer, Vanquish 3, Clifton 3, Speed Instinct 3).

Jeg løper ca. 4 – 6 ganger i uka enda og løpeturene mine er på mølle, på grusvei, asfhalt eller på sti. Hoka OneOne skoene fungerer flott på alle underlag.

 

Speed Instinct 3 : Det er sko som er helt utrolig å løpe med selv for meg som nå ikke har et steget og driv jeg hadde i mine glansdager. Disse skoene gir meg en god følelse når jeg løper og jeg synes jeg får meget godt løpesteg. Jeg følter meg rett og slett som en fjær. Jeg vil på det varmeste anbefalle disse skoene spesielt om for du skal løpe konkurranser!!

 

Clifton 3: Disse skoene har jeg også forelsket meg i, og da mer som en mengdetreningssko. Jeg føler jeg får godt grep med underlaget og at løpsstilen min holdes vedlike tiltross for at disse skoene ser noe tunge og klumpete ut, men det skal jeg love deg at de ikke er. Skal du skaffe deg et par mengdetreningssko så prøv Clifton 3. Det vil du ikke anger på!!

Flere i Team Kristiansen tester Hoka OneOne sko og de vil etterhvert komme med sine erfaringer om disse skoene!