Finn formen igjen etter en lang sommerferie

 

 

Ser du ikke resultatene du er ute etter?

Da er du ikke alene. Trening og løping krever riktig type trening, mengde og intensitet. Det er veldig få som faktisk legger ned riktig trening. Dette vil da føre til at du ikke får den fremgangen du er ute etter. Noe som selvfølgelig er veldig demotiverende. Jeg har trent veldig mange i løpet av de siste årene. Jeg ser ofte samme feil hos de fleste. De trener ofte for mye, og for hardt. Noe som ikke er godt for noe faktisk, på sikt. Derfor kan det være lurt å prate med noen som kan dra deg i riktig retning og få deg opp og frem på riktig måte.

En test du må ta

Jeg og Team Kristiansen anbefaler alle som er ute etter å løpe fortere, uansett distanse (langdistanse) å ta en terskeltest hos oss. Vi har hjulpet veldig mange i riktig retning allerede. Og vi ønsker å formidle vår gode kunnskap videre til enda flere av dere. En test, som tar 60 minutter, og du vil få en helt annen progresjon på treningen din dersom du hører på våres spesifikke og uike råd. Ingrid Kristiansen som er hovedpersonen i vårt team (familieteam) han erfart og har funnet en egen metode å teste utholdenheten på. Nemlig en terskeltest, uten å måle laktatnivået (melkesyren). Vi starter alltid med en prat om din trening, dine mål og hvordan testen gjennomføres før vi setter igang. Dette for at du skal være sikker på at testen er tilpasset deg og din form.

En test og en perfekt treningsøkt

Testen går ut i fra din 10 kilometer tid, så alle testene er lagt opp til deg og ditt nivå. Derfor vil alle uansett nivå, føle mestring. Dette er også så fint med testen. Målet er at du skal få en god opplevelse og at du skal få tall du kan jobbe og trene etter. Dette er en god treningsøkt med en PT i tillegg til at du får tall du kan bruke videre i ditt treningsarbeid, uansett nivå

 

Makspulsen er ikke vesentlig

Som jeg har skrevet om i tidligere innlegg, så er makspulsen helt uinteressant. De fleste i dag trener dessverre etter denne. dette er fordi det er det vi får høre at vi skal. Men makspulsen er ikke trenbar, derfor er den en dårlig indikator på utholdenhetstrening. Terskelpuls og fart derimot er trenbar. Derfor er denne testen mye mer vesentlig enn en makspulstest. I tillegg til at den er me “behagelig”. Dersom du vet din terskelpuls og fart, er det enkelt å finne ut hvilken puls du skal ligge på uansett om du skal på langtur, kort tur eller løpe intervaller. Derfor er dette en test som de som ønsker det lille ekstra burde ta.

Hvor, hvordan og hvorfor?

Testene våres gjennomføres på vår løpemaskin i Oslo. Dette fordi denne møllen er meget god og presis. Testen går ut i fra din 10 kilometer tid (eventuelt din antatte 10 kilometer tid). Testen tar fra 45- 60 minutter. Alle uansett nivå kan ta denne type testen, og få de tallene de trenger for videre trening. Hvorfor alle burde ta en slik test, er fordi de fleste har mye å hente på kunnskap når det kommer til løping og utholdenhet. Det er en morsom test, og du vil fortere se resultater når du trener på riktig puls til enhver tid. Derfor er en terskeltest hos oss en test som er unik.

Bestill en terskeltest hos oss idag, og du vil garantert få resultater fortere enn før. Vi garanterer en god test, seriøse, gode og erfarne personlige trenere. Ta kontakt med oss her.

 

– MK –