Ny mølleøkt for alle som ønsker å løpe under 40 min på 10 km

I dag løp jeg en ny økt på mølla for å forberede meg best mulig til vårens/sommerens 10 km, som jeg tror og mener jeg kan greie å løpe på ca. 40 min. Dersom du prøvde forrige økt jeg la ut  , så er denne hakket hardere, men jeg tror dette kan være en fin progresjon frem mot målet ditt. Jeg synes i alle fall dette var en moro økt, der jeg følte at jeg hadde bra driv i løpinga. Det kostet meg ikke mer enn at jeg kom opp i terskel pulsen min på slutten av siste 1 km, og det er jo fint. Jeg greide å holde god stil og fint driv på hele økta. Fortsetter jeg slik med mine harde turer vil jeg få en fin progresjon utover vinteren våren som vil motivere meg (forhåpentligvis deg også) til videre trening. Ved siden av disse mølleøktene løper jeg noen langturer, noen progressive løpeturer (ikke for høy puls), går litt på ski (når snøen kommer) og jeg går/hufser med staver. Variasjon i treningsarbeidet er lurt.

Lykke til!!

Avstand/tid Fart
Varm opp 15 min 5.15 min/km
3 km 4.30 min/km
5 min 5.00 min/km
2 km 4.20 min/km
5 min 5.00 min/km
1 km 4.10 min/km
Jogg ned 10 min 5.00 min/km

Trenger du hjelp å komme igang med løpetreninga ta kontakt