Mølleøkt for deg som løper 10 km på ca. 40 – 42 min

Vi  er inne i siste fase av 2019 og du er kanskje   en av mange som har satt deg nye mål for 2020 . Målene kan være i forbindelse med jobb, utdanning, familie, venner mm. Jeg kjenner mange som har satt seg fysiske mål for 2020, kanskje du er en av de? Er du en av de som har kastet deg på løpebølgen og ønsker å løpe 10 km på 40 – 42 min, (Sentrumsløpet i April er jo et flott mål) da er  kanskje mine forslag til løpetrening noe for deg? Jeg tester selv ut de fleste av treningene jeg legger ut som forslag på min blogg.

Og selv er jeg god for ca. 40 -42 min på 10 km. Følg med og prøv da vel!! Jeg skal love deg å sette opp varierte og ”morsomme” økter som du kan gjøre ute eller på mølle. Kanskje du vil få nye impulser i forbindelse med disse løpetrening som kan få deg til å løpe litt fortere over tid. Du trenger ikke å løpe så veldig hardt/fort på intervallene (du skal ikke trene med høyere puls enn terskel. Vet du ikke terskelen din så tester vi det !!), men holde jevn bra fart over tid. Denne farten øker du ut over sesongforberedelsene (progresjon er viktig i treningsarbeidet enten du er aktiv eller mosjonist) I går løp jeg økta som er beskrevet under (på min supermølle) Er du interessert er det muligheter for PT – timer på denne mølla. (gå da til nettbutikken og bestill!!)

Jeg skal love deg at du får mange gode råd og nye impulser under en slik time.

Oppvarming 15 min

5.30 min/km

3000 m

4.40 min/km

5 min

5.15 min/km

2000 m

4.30 min/km

4 min

5.15 min/km

1000 m

4.20 min/km

2 min

5.15 min/km

1000 m

4.10 min/km

Jogg ned 10 min

5.30 min/km

Trenger du råd og hjelp hvordan nå dine løpemål?
Vi i Team Kristiansen hjelper deg gjerne. Ta kontakt!