En sykkeltur jeg vil anbefale

IMG_4554Denne sykkelturen er blitt en av sommerens utflukter og jeg vil varmt anbefale den.   Alltid OK å variere aktivitetene (sykkel, løp, SUP, kajakk, roing) slik at man får utfordret nye muskler og ikke minst ser og opplever andre steder. Det fikk vi virkelig i dag.

IMG_4556

IMG_4555Målet for turen var å sykle fra vår hytte (innerst i Eidangerfjorden rettere sagt Skjelsvik ) og til Hallevannet der den nye jernbanelinja til Skien skal gå. Der er det bygget en flott ny bru som vi hadde lyst til å se ferdig.

IMG_4558Da vi kom frem dit etter en sykkeltur på 17 – 18 km, gjennom Langangen og langs den gamle E18 bestemte vi oss for å utforske steder der vi ikke hadde syklet. Vi syklet inn til Kjose og videre innover dalen til Omsland og fortsatte en fin skogsbilvei mot Oklungen.

IMG_4559

IMG_4561Fantastisk flott natur og mange fine gårder. Det skulle vise seg at vi syklet deler av Farris runden (sykkelritt) motsatt vei. Da vi kom inn til Oklungen var det bare straka vegen hjem langs Bjørkedalen. Da var vi på kjente trakter og viste at turen hjem bare ville ta en 30 minutter.

Skjermbilde 2016-07-23 kl. 17.30.21

Fin sykkeltur i flott natur, kan anbefales!!