DNT ´s Trilleturer et godt trim tilbud til alle med barnevogn

FullSizeRender 

I går drog jeg ut på en av mine mange løpe/gå turer hjemmefra som jeg snart har gjort i mer enn 30 år. (huff som tiden flyr) Det skal sies at farten på kroppen min er ikke akkurat stor lenger, men jeg har stor glede av å ferdes ute i naturen både med og uten staver, kajakk, SUP brett, ski, truger eller sykkel. I går hadde jeg ikke løpt mer enn 1 km da jeg møtte en stor gjeng med barnevogner.

Jeg ble veldig glad for å se at så mange valgte å gå tur i marka med barna sine i stedet for å velge shopping senter. Både mor/far og barnet får jo en mye bedre opplevelse av å være ute i naturen tror i alle fall jeg. Her opplever vi naturlige lyder og vi får flotte sanseinntrykk. Er du ikke enig? Jeg kom i snakk med denne flotte gjengen og de kunne fortelle at dette var et tiltak fra DNT, som finnes mange steder rundt i landet.

De tilbyr fine trilleturer forskjellige steder i de forskjellige ukene. Flott tiltak. Husk 2015 er friluftslivets år, og det er flott at flest mulig av oss bruker den fineste “treningsarenaen”som er nemlig , naturen. Det som også var gledelig var at et par menn var med i denne gruppa jeg møtte. Flott sosialt og ikke minst en fin måte å bli kjent med andre småbarnsforeldre og ikke minst bli kjent i de flotte turområdene vi har her på Østlandet. Kanskje dette kan være noe for deg dersom du er i denne livsfasen?

Tilbudene DNT har finner du her