Bevar Hafjell som sommerarena!

I forbindelse med at Hafjell Bike Park nylig annonserte at de vurderer å legge ned den sommerlige driften av anlegget har jeg valgt å bidra med mitt for at dette ikke blir en realitet. Jeg har selv vært i Hafjell og vært vitne til hvilke aktiviteter og muligheter anlegget har å tilby, både til profsjonelle utøvere og [quote float=”right”]Hafjell har og vil alltid være en viktig del av spesielt downhill sykling her til lands, og også nå rundbane.[/quote] enkeltmennesket. Anlegget er ikke bare en viktig næring og møtested for de lokale og befolkningen i området rundt, men også en viktig møteplass og arena for mange sporter og idretter året rundt. Jeg håper eierne og Hafjell får til en løsning for å redde driften, slik at Hafjell kan forbli en bra og viktig arena for terrengsykling.Norge er som kjent en vinternasjon med dype røtter i vinteraktiviteter, og Hafjell var en del av OL i Lillehammer i 94. Selv med disse dype røttene for vintersport, så er sommerlige aktiviteter en viktig del i fremtiden i Norsk idrett. Terrengsykling både oppover og nedover er en liten gren innenfor idrett, men en idrett som er i stor vekst. Det at idretten er relativt ny og liten gjør at hvermannsen ikke helt vet hva den innebærer. Hafjell har og vil alltid være en viktig del av spesielt downhill sykling her til lands, og også nå rundbane. Så derfor er det viktig at anlegget ikke legges ned. [quote float=”right”]Jeg håper eierne og Hafjell får til en løsning for å redde driften, slik at Hafjell kan forbli en bra og viktig arena for terrengsykling.[/quote]Til høsten i år skal Hafjell være arena for VM i terrengsykling (downhill, rundbane, trail) og annonseringen om mulig nedleggelse er ganske overraskende etter all skryten anlegget og arrangøren har fått fra tidligere arrangementer de siste årene. Jeg håper eierne og Hafjell får til en løsning for å redde driften, slik at Hafjell kan forbli en bra og viktig arena for terrengsykling.