Hodelykt som jeg kan anbefale for alle som trener/går tur i mørket

Jeg har i de siste 12 – 13 årene drevet med mye trening på mørke kvelder, både alene og med grupper. I løpet av alle disse årene har jeg prøvd mange forskjellige hodelykter med hell/uhell. Alle lyktene er ikke like gode og ha på seg bl.a. og det er viktig for oss løpere. Dette gjelder spesielt oss som løper, er lykta for tung er det ubehagelig å løpe med. Vi er avhengig av og ha en hodelykt som er god og ha på seg, veier lite og gir godt lys. Jeg har i den senere tid brukt en hodelykt som heter Led Zoom T6, og den kan jeg virkelig anbefale. Den var god og ha på hodet og den gir meget godt lys. Nå går vi mot lysere tider og vi trenger ikke hodelykt så ofte, men selv har jeg alltid med meg en hodelykt enten i sekken, bilen eller i båten (kajakken eller SUP brettet mitt) om jeg skulle være ute lengere enn planlagt og det blir mørkt.