NM i truge løping er over, og nå kan vi legge bort løpstrugene for i år

En fantastisk NM helg er over og vi sitter igjen med en god følelse for trugeløping. Dette er en idrett som vil øke de nærmeste årene . Det er jeg sikker på. I år ble NM arrangert på Savalen og Os og begge steder hadde flotte arrangement. Det var tøft for oss deltakere å løpe to konkurranser på to dager i de tøffe løypene, men moro var det læll! Første konkurransedag var lørdag og da konkurrerte vi på Savalen. Da gikk løypa i store deler av den kuperte lysløype , og start og mål var på Savalen ski stadion (4 km for damer og 6 km for menn). Flott vær og mange glade deltakere.

Det var også åpent for barn og unge som ville prøve den ”nye” idretten og der så vi mange gode talenter. Tiden vil vise om vi ser noen av de konkurrere om de øverste plassene i NM om noen år. Lørdag kveld ble det arrangert en hyggelig og sosial NM bankett på Savalen hotell. [quote float=”right”]I år ble NM arrangert på Savalen og Os og begge steder hadde flotte arrangement.[/quote] Søndag gikk turen til Os , der andre dag av NM ble arrangert. Der var løypa enda lengere og tøffere. Pga. snømangel måtte vi løpe i lysløypa (1,5 km meget kuppert) Damene løp 4 runder og senior menn løp 6 runder. Mange slitne deltakere denne dagen, men stemningen var på topp.

Flott arrangement på Os også. Vi takker for flotte NM dager og håper og se enda flere trugeløpere under NM neste år.