NM på truger på Savalen nærmer seg med stormskritt. Er du klar?

Nå er våren kommet til Oslo og løpinga har begynt for fullt. Men jeg driver også og løper litt på snø [quote float=”right”]truge NM (NM i snow shoing) som blir arrangert på Savalen og OS i østerdalen 29 – 30/3. [/quote] med truger, da jeg skal delta i truge NM (NM i snow shoing) som blir arrangert på Savalen og OS i østerdalen 29 – 30/3. Truge arrangementer er ganske nytt her i Norge,

Photo: © Trons      trons.se

 

 

Bildet er tatt av Trons

men interessen er stigende. Jeg har selv drevet og gått på truger i mange år, både privat og som gruppe trening. Fantastisk fin trening og fin variasjon til skigåing i vinterhalv året. Har du ikke prøvd det vil jeg anbefale deg det.[quote float=”right”] Fantastisk fin trening og fin variasjon til skigåing i vinterhalv året.[/quote] I år har jeg blitt introdusert til løping på truger og det synes jeg var en fantastisk treningsform. Der får man mye god kondisjonstrening på kort tid, og er det ikke det vi travle trimmerne ønsker i dag? Norge stilte med 12 delakere i årets VM som ble arrangert i Sverige og det var en fin opplevelse som gav mersmak for oss alle. Jeg håper at flere gode motbakkeløpere finner denne trening – og konkurranseformen interessant, da vil Norge kunne stille sterke lag i VM i fremtiden.

Tiden vil vise.