Vivofit hva kan jeg bruke den til til? Og er det noe for meg?

vívofit fitness: band er en ny måte vi kan registrere at vi er i bevegelse. Med et slikt bånd rundt armen kan vi ikke lure oss selv lengere. Dette båndet registrerer alle bevegelser vi gjør i løpet av dagen. Dette båndet finner ut ditt aktivitetsnivå og gir deg daglig tilpassede mål! Kan dette være noe for deg og din motivasjon til å bli mer aktiv?Du vil få vite hvor mange skritt, hvor langt du beveger deg, hvor mange kalorier du har brukt. Dette båndet registrerer også søvnkvaliteten din. Levetiden for batteriet er ca. ett år. Dersom du ønsker det kan du lagre, planlegg i Garmin Connect™ Uansett hvilken form en er i, vil litt mer bevegelse være bra for helsa til de fleste av oss. Dette armbåndet vil være med på å motivere oss til mer bevegelse, det kan gi oss beskjed om å komme oss ut av godstolen dersom vi blir sittende der for lenge.

tabell

Personlig tilpassede daglige mål: vívofit båndet lærer seg aktivitetsnivået ditt og gir deg et oppnåelig daglig mål, slik at du kan bli motivert til bevegelse for helsa sin skyld. Etter hvert som du når målene dine, justerer vívofit målet fra dag til dag og “dytter” deg gradvis mot en sunnere livsstil.

Viser tid og når du bør bevege deg: Forskning viser at lange perioder med inaktivitet, som for eksempel stillesittende arbeid, reduserer kroppens produksjon av fettforbrennende enzymer. Du kan snu denne utviklingen ved å ta hyppige, korte gåpauser i løpet av dagen. Og skulle du somle bort tiden og glemme å bevege deg, husker vívofit på det. En rød “gå-linje” vises på skjermen etter én time med inaktivitet, og den blir lengre hvis du blir sittende i ro for lenge. Det er bare å gå i noen minutter for å nullstille gå-linjen. Selv jeg som er så aktiv som jeg er får lange røde streker når jeg sitter for lenge foran datamaskinen eller i telefonen. Da bør jeg lytte/se på viofit båndet mitt og gå litt når den røde streken blir for lang.

Vivofit

Hold deg i bevegelse: Når du er klar for neste steg mot bedre helse, finnes det flere funksjoner du kan bruke med vívofit. Bruk en pulsmåler¹ med vívofit til å registrere puls for å få mer nøyaktige kaloriforbrenningsdata for treningsaktiviteten, for eksempel en løpetur eller en økt i treningsstudioet.

Bilde3

Alltid på: vívofit båndet følger fremgangen din døgnet rundt og kan være på i mer enn ett år uten at du behøver å bytte batteri. Sett den i dvalemodus når du går til sengs og vívofit følger med mens du sover. I Garmin Connect kan du se både ditt totale antall søvntimer, perioder med bevegelse og rolig søvn

Koble til : Med ett enkelt knappetrykk kan du synkronisere vívofit båndet trådløst med Garmin Connect for å få et helhetsbilde av fremgangen din om du ønsker å følge din utvikling.

Lykke til!