Min perfekte start på en feriedag.

 

Ingrid Kristiansen

I ferien starter min perfekte dag med en treningstur før morgen bad og en lang rolig frokost. Jeg varierer treningsturene med forskjellige aktiviteter etter vær og ikke minst dagsform. Mitt ferieparadis er hytta vår i Eidangerfjorden like ved Porsgrunn. Der har jeg alle muligheter til å være aktiv både på veien, i marka og på sjøen. Jeg løper en del turer gatelangs, men også på flotte skogsstier i kuppert terreng. Spesielt hyggelig er det de dagene jeg får med meg en eller flere av mine aktive barn (svigerbarn)på noen av disse turene.

bilde 8

Flere dager i årets ferie har jeg fått følge. Senest i dag var Marte (dattera mi)og jeg på en flott SUP(stand up padle tur) tur før frokost, deretter var det avslapping, bading og virkelig ferie modus til Marte foreslo en lett fin løpetur før middag. Da er ikke mor vanskelig å be. Hun blir nesten alltid med når det er snakk om noe aktivitet, enten på land eller til sjøs. Sondre vår aktive terrengsykelist er det ikke så lett å trene sammen.

Sondre Kristiansen

 

 

Jeg kan være med han på en lett treningstur (for han og mer slitsom for mor, heldigvis) eller en fin joggetur gatelangs eller i skogen. En stitur på sykkel blir sjelden noe suksess. Det blir lett ganske krevende terreng for mor og vel lett for vår ”proffe” sykelist.

Ingrid Kristiansen

 

 

Sist helg hadde vi Gaute ”SUP – generalen” i Norge på besøk på hytta. Da var det ganske mye bølger og vind så noe SUP tur ville være vanskelig for meg, men vi løste det hele med at jeg tok havkajakken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

og Gaute SUP brettet. Det ble en perfekt tur for oss begge, ca. 13 km, så jeg kjente det godt i armene på kvelden. Da var det ekstra deilig å komme hjem til en god rekemiddag med tilbehør. Du som leser dette lurer kanskje på hvorfor min spreke mann ikke er med på noen av disse aktivitetene. I år har han gyldig grunn.

bilde 6

Han ble hjerteoperert like før ferien startet, så han er i gang med opptreningsprogrammet sitt. Vi går turer daglig, noen dager korte og andre dager noe lengere. Han var i god form før operasjonen, så han er kommet seg meget raskt. Til neste sommer har jeg min viktigste tur/trenings kammerat tilbake i normal gjenge igjen og det skal bli hyggelig.

God aktiv sommer til dere alle!