Langrennskurs – Klassisk. Årets julegave?!!

Ingrid_Kristiansen_Langrennskurs_Videregående_Klassisk_Skikurs 

Ønsker du å gi  årets sprekeste  julegave/bursdagsgave til en venn eller et familiemedlem  !! Se under hva kursene inneholder.

Vi har åpnet for påmelding til sesongens skikurs! Er din bedrift interessert i skikurs så ta kontakt for skreddersøm

Hver kursdag starter med å varme opp uten staver.  Etter oppvarmingen tar vi fram stavene og finner nye strekk der vi øver oss på hvordan vi best mulig skal benytte teknikken i forhold til terrenget og føret. Når lønner det seg å gå over til dobbeltak med og uten fraspark. Vi gir fortløpende tilbakemelding, korrigeringer og ros. Det øves videre på teknikken i forhold til terreng/underlag, flatt, motbakke i forskjellig vinkel osv.

Vår filosofi og pedagogikk går ut på å holde deltakerne i bevegelse mer eller mindre hele tiden. Det gjelder å gjenta og gjenta bevegelsene, [quote float=”right”]Ønsker du å gi årets sprekeste julegave/bursdagsgave til en venn eller et familiemedlem !![/quote] også kalt drill, – helt til bevegelsene og motorikken går av seg selv uten at du trenger å tenke. Erfaringsmessig tar dette noe tid, derfor anbefaler vi våre kurs over 4 uker.

Forutsetninger: Man skal ikke være redd for at man er i for dårlig form, vi går nemlig stort sett bare fram og tilbake på utvalgte strekk. Da kan man selv velge hvor mye og hvor intensivt man vil gå.

Vi vil om mulig legge treningene til området rundt Frognerseteren- og/eller Bogstad. Blir det lite snø her flytter vi kursene til egnet sted, ofte Sørkedalen.

Har du meldt deg på et kurs er det en forutsetning at du følger med på våre hjemmesider angående startdato, oppmøte, smøretips osv.