En flott helg med varierte aktiviteter.

 Ingrid Kristiansen

 

Vinteren har til nå vært veldig uvanlig, med lite eller ingen snø her i Oslo området. Jeg som elsker både det å løpe og gå på ski utendørs har virkelig møtt utfordringer så langt i 2015, men man blir mer kreativ i sin fysiske utfoldelse og det har man vel ikke vondt av. Vi har akkurat startet opp Friluftsåret 2015 og for meg som er et virkelig frilufts menneske passer dette navnet godt. Det har til nå ført til mange utfordringer. Derfor ble denne helgen virkelig en opptur for mitt vedkommende. Fredagen var ikke akkurat den beste dagen for løping utendørs, da det var meget glatt og farlig og bevege seg utendørs. Derfor løste jeg min treningsdag med en real treningstur på mølla mi. Det ble en flott progressiv langtur, som fortalte meg at formen min for tiden er ganske bra (i alle fall i forhold til alderen).

Ingrid Kristiansen tredemølle

 

Lørdag våknet jeg med et realt snøvær og treningsturen jeg tok i dag var på truger sammen min mann. Det ble en flott naturopplevelse og en morsom tur i snøstorm.

IMG_1104

Men den aller flotteste natur opplevelsen denne helgen hadde jeg på søndag, da turen ble tatt med ski på beina og i flotte spor. Hva er vel bedre enn en flott skitur i flotte spor og godt føre. Håper på flere slike turer i nærmeste fremtid. På mandag starter en ny treningsuke for alle mine treningsvillige kunder og da går/hufser vi med staver, PT – timer på tredemølle, skikurs eller trugesafari/trening på truger.

Håper også du har hatt en flott aktiv helg med eller uten ski på beina ute i naturen!