Bli med og løp med Ingrid våren 2015

Mandag 9/3 starter jeg opp  vårens løps fellestreningene  i Frogneparken. Er du en av de som trener for å løpe Sentrumsløpet eller andre mosjonsløp i vår, sommer eller høst kan jeg anbefale deg disse treningene. Disse treningene vil også passe for deg som bare ønsker [quote float=”right”]Håper du har lyst til å være med i ”Team Kristiansen” jeg kan love deg mange fine treningsturer i et fint trenings fellesskap.[/quote]   å bli en bedre løper også. Der får du være med i et løps fellesskap hvor Ingrid gir gode råd om trening og alt som skal til for å bli en bedre løper. Hun vil gi veiledning på forskjellige treningsprinsipper, løpeteknikk og ellers det du skulle ønske og vite om løping. Ingrid er vel en av de i Norge som har oppnådd mest internasjonalt som løper (hadde verdensrekord på 5000 m, 10 000 m, ½ – maraton og maraton samtidig), så hun har mye erfaring å dele med dere. [quote float=”right”]Ingrid hadde verdensrekord på 5000 m, 10 000 m, ½ – maraton og maraton samtidig[/quote] Treningene holdes mandager og torsdager hele vår/høst sesongen, så her kan man legge et godt grunnlag for våren/sommerens/høstens løps konkurranser. Ingrid legger opp en treningstime slik:

Oppvarming ca. 15 min, deretter løpes det intervaller med forskjellig lengde og hastighet, før vi igjen jogger ned i ca. 10 – 15 min.

Håper du har lyst til å være med i ”Team Kristiansen” jeg kan love deg mange fine treningsturer i et fint trenings fellesskap.

Meld deg på da vel!! Du finner påmeldings skjema i nettbutikken til www.ingridkristiansen.com